Menu

Kennisgebied

Commerciële (internationale) vastgoedtransacties, projectontwikkeling en vastgoedfinanciering. Opzetten en begeleiden van verkoopprocessen en goederenrechtelijke structurering (door erfpachten, opstalrechten en appartementsrechten) van projecten

Resume

Erwin heeft vanaf 2005 ervaring opgedaan bij DLA Piper en CMS in de brede (internationale) corporate real estate praktijk. Sinds september 2017 is hij verbonden aan VBC Notarissen. Erwin zal de praktijk op het gebied van het commerciële vastgoedrecht binnen de Amsterdamse vestiging verder uitbouwen. Erwin begeleidt zeer diverse nationale en internationale partijen zoals beleggers, projectontwikkelaars en financiers, maar ook gemeenten en maatschappelijke organisaties. Ook heeft hij kennis van zeer specifieke sectoren zoals financial services, energy en hospitality & leisure.  Erwin is lid van de Vereniging Notariële Registergoed Specialisten.

Opleiding

Erwin is in 2005 afgestudeerd in Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens heeft hij in januari 2009 de Notariële Beroepsopleiding afgerond. Daarnaast heeft hij in 2014 de specialisatieopleiding Gebieds- & Vastgoedontwikkeling aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond.