Menu

Kennisgebied

Commerciële (internationale) vastgoedtransacties, Projectontwikkeling en vastgoedfinanciering, Opzetten en begeleiden van verkoopprocessen en goederenrechtelijke structurering (door erfpachten, opstalrechten) van projecten

Resume

Dit is Hein bij VBC

Een echte specialist in het begeleiden van gestructureerde verkoopprocessen van vastgoedportfolio’s. Daarnaast richt Hein zich onder andere op vastgoedtransacties voor zowel internationale als nationale partijen (beleggers, projectontwikkelaars en financiers.), en (her)financieringen van vastgoedportfolio’s.

De weg naar nu

In 2013 studeerde Hein af als Master of Law in zowel Notarieel recht als in Burgerlijk recht, aan de Universiteit Utrecht. In 2017 ronde hij succesvol de beroepsopleiding Notariaat af. Hij werkte eerder als beleidsmedewerker voor de Universiteit Utrecht en als kandidaat-notaris bij Dentons Boekel N.V. en Hermans & Schuttevaer N.V.

Buiten kantooruren

Naast zijn passie voor het notariaat, is Hein ook een fervent hockeyspeler bij Kampong. Hij support FC Utrecht trouw en reist het liefst de hele wereld over.