Menu

Kennisgebied

Commerciële (internationale) vastgoedtransacties, gebiedsontwikkeling, goederenrechtelijke structurering (erfpacht, opstal en appartementsrechten), vastgoedfinanciering, registratie van netwerken en energy.

Resume

Reint heeft vanaf 2012 ervaring opgedaan bij Lexence en AKD in de brede (internationale) commerciële vastgoedpraktijk. Vanaf 2021 is Reint verbonden aan VBC Notarissen. Reint begeleidt zeer diverse nationale en internationale partijen zoals beleggers, projectontwikkelaars, familie(investerings)bedrijven en financiers, maar ook gemeenten en maatschappelijke organisaties. Ook heeft hij kennis van zeer specifieke sectoren zoals logistiek vastgoed, agrarisch vastgoed en hospitality & leisure.

Reint: ‘Het leukste aan mijn vak vind ik om een project echt te gaan bekijken. Vaak ga ik dan ook even een kijkje nemen bij de vastgoedprojecten waarin ik me (juridisch) heb verdiept.

Opleiding

Reint heeft Notarieel recht en Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met de scriptie ‘De macht van gemeentelijke erfpacht’ heeft Reint in 2020 de Master of Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond.