Menu

13 december 2017

Aart Veldhuizen wint tiende Gouden Parel Amersfoort 2017!

Ten overstaan van ruim 250 ondernemers is Aart Veldhuizen uitgeroepen tot uitblinkende persoonlijkheid van het jaar uit het Amersfoortse ondernemerschap. Hij  wint daarmee de tiende Gouden Parel! Dit alles vond plaats op dinsdag 12 december in de prachtige Sint-Joriskerk te Amersfoort. De Amersfoortse ondernemer Walrick Halewijn werd tweede.

‘Ik voel mij vereerd om aan te sluiten in de rij van Gouden Parel winnaars. Iedereen die op mij gestemd heeft, bedankt! Ik hoop in de toekomst het Amersfoortse te blijven frequenteren en de belangen van de stad te blijven behartigen! De glans van deze Gouden Parel weerkaatst op ons allen’, aldus een trotse Aart Veldhuizen.

Gouden Parel Amersfoort

OnderNamen Amersfoort organiseert elk jaar de verkiezing omtrent de ondernemer van het jaar: de
Gouden Parel Amersfoort . Dit jaar voor de 10de keer met 10 genomineerden in plaats van de gebruikelijke drie. Na de spannende voorverkiezing, waarin het vooral draaide om het vergaren van zoveel mogelijk stemmen, brak voor de  genomineerden een spannende avond aan. Na een show in het thema van ‘Ranking the Parels’, geïnspireerd op het bijna gelijknamige televisieprogramma, was het moment daar: de uitreiking van de Gouden Parel. Van de tien genomineerden bleven er twee op het podium over en werd Aart Veldhuizen verkozen tot winnaar. Walrick Halewijn behaalde een prachtige tweede plaats. In de prachtige Sint-Joriskerk waren dinsdag 12 december ruim 250 aanwezigen getuige van de bekendmaking van de winnaar van dit jaar: Aart Veldhuizen.

 

 

 

 

 

[bron: Ondernamen]