Menu

27 september 2021

Coronabeleid

VBC Notarissen (VBC) volgt in haar beleid rond het Coronavirus (Covid-19) de richtlijnen van het RIVM.

We verlenen nog steeds uitsluitend toegang tot ons kantoor aan mensen die een afspraak hebben en/of vermeld staan in de akte. Familie en/of adviseurs zijn niet welkom. Uitzondering hierop vormt een eventuele tolk.

Van bezoekers aan onze kantoren verwachten wij dat zij zich ook aan de RIVM richtlijnen houden. Bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken we u om niet naar een van onze kantoren te komen, maar vooraf contact op te nemen met uw contactpersoon bij VBC .

Bij aanwezigheid in een van onze kantoren vragen wij u de richtlijnen te blijven volgen, dus geen handen schudden, regelmatig handen wassen en hoesten/niezen in de ellenboog.

Alle medewerkers van VBC houden zich aan de meest actuele RIVM richtlijnen. Gezien de grootschaligheid van dit virus kunnen wij echter uiteraard geen verantwoordelijkheid dragen voor eventuele negatieve gevolgen voor uw gezondheid .

Op onze website zullen wij deze informatie bijwerken in geval er nieuwe richtlijnen van toepassing worden.

Voor veel gestelde vragen rond Corona en het notariaat verwijzen wij u naar de website van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie: https://www.notaris.nl/page/corona

Deze informatie is laatst bijgewerkt op maandag 27 september 2021.