Menu

17 november 2020

Erwin van Elst benoemd tot partner VBC

Erwin van Elst is benoemd tot partner bij VBC per 1 januari 2021. Het specialistenteam Vastgoed & Projecten, dat mede onder zijn leiding staat, is daarnaast versterkt door kandidaat-notaris Gerlinde Klooster.

In 2017 is Erwin in dienst getreden bij VBC. Hij is deskundig op het gebied van het commerciële vastgoed. Hierbinnen richt hij zich op commerciële (internationale) vastgoedtransacties, projectontwikkeling en vastgoedfinanciering. De kwalitatieve en kwantitatieve uitbouw van het team is een logisch gevolg van de sterke groei die deze praktijk binnen VBC doormaakt.

Managing partner Casper Jones is blij met de toetreding van Erwin: “Erwin speelt met zijn kennis en ervaring een belangrijke rol bij de groei van onze commerciële vastgoedpraktijk. Erwin is een echte teamplayer. Samen met vastgoed-partner Jeroen Veenhof timmert het team hard aan de weg. We zien de vraag in deze praktijk dan ook verder toenemen. Het aantal transacties blijft onverminderd hoog. Ook heeft ons kantoor ingezet op de Energy praktijk en daar is groei goed zichtbaar.”

Dat is tevens de reden voor de uitbreiding van het specialistenteam Vastgoed & Projecten. Het team is recent versterkt met kandidaat-notaris Gerlinde Klooster. Zij brengt verdere kennis en relevante ervaring op dit gebied mee.