Menu

12 juli 2017

Mr Alerta Schroten nieuwe toegevoegd notaris bij VBC Nijkerk

Alerta Schroten is benoemd als toegevoegd notaris bij het VBC kantoor in Nijkerk. Nederlands’ grootste onafhankelijke notariskantoor zet hiermee de groei verder door. De benoeming volgt op twee recente benoemingen van toegevoegd notarissen en de beëdiging van Jeroen Veenhof tot notaris in Amersfoort.

Toegevoegd notarissen mogen evenals beëdigde notarissen, zelfstandig akten tekenen. Kandidaat-notarissen hebben deze bevoegdheid in beginsel niet. Alerta Schroten is in 1998 in het notariaat begonnen en werkt sinds 2016 bij VBC Notarissen. In Nijkerk is zij een spil in de dienstverlening op het gebied van (samen)wonen, vermogen, erven en schenken. Alerta is lid van de Vereniging van estate planners in het notariaat (EPN). Ook is zij een gekwalificeerde mediator en lid van de VMN.

“Onze notarispraktijk in Nijkerk is veelzijdig en veeleisend”, zegt ​Rik van der Weij, die het VBC-kantoor leidt. “Professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid moeten daarvoor in balans zijn. Het specialisme van Alerta is belangrijk voor zowel particuliere opdrachtgevers als cliënten die hun privé- en zakelijke belangen in evenwicht willen brengen.”