Menu

1 oktober 2021

Niels Geuze (De Brauw, PwC) nieuwe partner VBC Notarissen

Op 1 oktober is Niels Geuze gestart als partner bij VBC Notarissen. Het afgelopen jaar nam Geuze een sabbatical, waarin hij extra tijd met zijn vrouw en dochter doorbracht en met een aantal kantoren sprak om zijn toekomst te bepalen. Uiteindelijk is zijn keuze op VBC gevallen, waar hij partners Jeroen Veenhof en Erwin van Elst nog kent van hun gezamenlijke studietijd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Na tien jaar bij De Brauw Blackstone Westbroek, waarvan enkele jaren in New York, en vijf jaar bij PwC, wordt VBC zijn derde werkgever. Bij PwC was Geuze (mede)verantwoordelijk voor het opzetten van de Legal-divisie in Amsterdam, maar na een tijdje begon het notariële vak toch weer aan hem te trekken, vertelt hij.

De keuze voor VBC Notarissen wordt vooral ingegeven door de energie van zijn nieuwe partners in de gesprekken; “zij straalden veel ambitie en plezier uit”, aldus Geuze. “Ze denken vanuit mogelijkheden – en dat werkt voor iemand die oplossingsgericht is als ik, erg aanstekelijk. Na ieder gesprek dacht ik: hier ben ik enthousiast over.”

Geuze zal zich bij VBC richten op de brede Corporate/M&A-prakijk met een focus op corporate governance. “De checks and balances in een onderneming vind ik boeiend; ik verwacht dat we daarin de komende jaren nieuwe ontwikkelingen gaan zien en die wil ik graag juridisch vormgeven.”

Laurens Kelterman en Marc Scholten, beiden partner en notaris Corporate/M&A bij VBC Notarissen zijn zeer verheugd met de komst van Niels Geuze: “Met Niels voegen we een zwaargewicht toe aan ons Corporate/M&A-team en kunnen we onze transactie- en adviespraktijk verder uitbreiden. Niels beschikt niet alleen over ervaring op het gebied van M&A en internationale herstructureringen, maar hij brengt ook versterking in de corporate governance hoek. We zien dan ook erg uit naar de samenwerking!”

 Meer informatie over VBC Notarissen: https://vbcnotarissen.nl/