Menu

13 juni 2017

Nieuwe notaris en twee toegevoegde notarissen benoemd bij VBC

VBC Notarissen viert de beëdiging van maar liefst drie collega’s. Bij Koninklijk Besluit is Jeroen Veenhof benoemd tot notaris in Amersfoort. Toegevoegd notaris zijn geworden Willem-Jan Schakel in Amersfoort en Jeroen van der Kloes in Amsterdam. Met de drie gelijktijdige benoemingen –zeer bijzonder in het notariaat- versterkt VBC zijn positie als grootste onafhankelijke notariskantoor van Nederland.

Jeroen Veenhof is partner bij VBC waar hij sinds 2015 leiding geeft aan het team commercieel vastgoed. “Er is een enorme ontwikkeling zichtbaar in het notariaat en de corporate vastgoedpraktijk. Er zijn volop kansen om te excelleren en dat is mogelijk bij VBC. Met de slagkracht en expertise van een nationale speler, maar óók met een omvang waar de menselijke maat mogelijk blijft.”

Toegevoegd notaris

Willem-Jan Schakel is gespecialiseerd in familie- en vermogensrecht en is sinds 2004 verbonden aan VBC. Hij is benoemd tot toegevoegd notaris in Amersfoort. Voor Jeroen van der Kloes geldt dit in Amsterdam. Hij versterkt sinds kort de VBC-vestiging in de hoofdstad, die in 2014 van start is gegaan. Binnen deze praktijk is hij met name actief in vastgoed en personen- en familierecht. “Hun benoeming draagt bij aan een verdere versterking van ons kantoor”, aldus Aart Veldhuizen, voorzitter van de directie van VBC. “We zijn trots dat drie gewaardeerde collega’s een volgende stap zetten. Hun ambitie en gespecialiseerde kennis zetten ze in voor onze gevarieerde klantenkring”.