Menu

3 april 2019

Nr.1 positie VBC bevestigt focus op kennis en specialisatie

Voor het zevende opeenvolgende jaar is VBC de grootste zelfstandige notariële dienstverlener van Nederland. Deze positie bevestigt de keuze van het kantoor om zich te richten op kennis en specialisatie in combinatie met een mensgerichte aanpak waarbij het ontwikkelen van de talenten van medewerkers en het ontsluiten van de collectieve intelligentie van de gehele organisatie centraal straat.

Jaarlijks stelt de nieuwssite Advocatie diverse ranglijsten op, waaronder ook een ranglijst van notarieel dienstverleners. De “Notariaat top 30” bevat zowel de grootste combikantoren met advocaten, notarissen en fiscalisten, alsmede ‘pure’ notariskantoren. Opnieuw is VBC in deze laatste categorie het grootste kantoor van Nederland. In het totale overzicht met alle kantoren is VBC qua omvang het vijfde kantoor van Nederland. VBC heeft kantoren in Amersfoort en Amsterdam.

CEO Casper Jones is met name tevreden over de kwalitatieve aspecten van de ranglijst: “Professionals weten hun weg te vinden naar VBC en daar zijn we trots op! Dat we al lange tijd deze positie bekleden, komt mede voort uit onze focus op de advies-, transactie- en structureringspraktijk. Daar liggen specifieke vraagstukken die alleen te beantwoorden zijn met bovengemiddelde expertise en een grote mate van betrokkenheid. Iets waar we dan ook fors in investeren. Die betrokkenheid vertaalt zich in langdurige cliënt-relaties. Iets waar we ook heel trots op zijn. Een nr. 1 ranking is leuk maar zegt natuurlijk niet alles; uiteindelijk is het vertrouwen dat we iedere dag weer krijgen van onze cliënten dé bevestiging dat we op het goede spoor zitten.”