Menu

4 juli 2018

Toetreding Demis van Lierop als partner en versterking specialistenteam Familie & Vermogen met Marenka van der Veen en Hanneke Linthorst

Demis van Lierop is per 1 juni toegetreden als partner van VBC Notarissen. Het specialistenteam Familie & Vermogen, dat onder zijn leiding staat, is daarnaast versterkt door de ervaren kandidaat-notarissen Marenka van der Veen en Hanneke Linthorst.

In 2016 is Demis in dienst getreden bij VBC. Hij is deskundig op het gebied van zowel familierecht als ondernemingsrecht. Met zijn specialistenteam Familie & Vermogen adviseert hij vermogende particulieren, waaronder met name ondernemers, en familiebedrijven en levert hij op maat gesneden juridische oplossingen. Demis publiceert regelmatig over onderwerpen op het snijvlak tussen ondernemingsrecht en familierecht. De kwalitatieve en kwantitatieve uitbouw van zijn specialistenteam is een logisch gevolg van de sterke groei die deze praktijk binnen VBC doormaakt.

Managing partner Casper Jones is blij met de toetreding van Demis: “Demis is met zijn ervaring en reputatie op dit gebied van groot belang voor de verdere uitbouw van onze private client praktijk, waarin familiebedrijven, ondernemers en vermogende particulieren centraal staan. De vraag naar adviezen op de gebieden waarop zijn specialistenteam zich richt, denk aan vraagstukken van estate planning, structurering van het familievermogen, familiy governance, privacy en bedrijfsopvolging, zien wij steeds verder toenemen.”

Dat is tevens de reden voor de uitbreiding van het specialistenteam Familie & Vermogen binnen VBC. Het team is recent versterkt met de ervaren kandidaat-notarissen Marenka van der Veen en Hanneke Linthorst. Zij brengen verdere kennis en jaren aan relevante ervaring op dit gebied mee.