Menu

25 september 2017

Vastgoedpraktijk VBC Amsterdam breidt uit met Erwin van Elst

Erwin van Elst (37) versterkt als kandidaat-notaris de commerciële vastgoedpraktijk van VBC in Amsterdam. Hij heeft onder andere bij CMS en DLA Piper ervaring opgedaan in de vastgoedpraktijk, met name in transacties en projectontwikkelingen, daarbij vaak optredend als partijadviseur in de onderhandelingsfase. Deze expertise sluit zeer goed aan bij de vraag vanuit cliënten  en past daarmee binnen de groeiambitie  van de VBC-praktijk in Amsterdam. Nadruk in de dienstverlening van deze vestiging is de corporate praktijk voor zowel nationale als internationale partijen. Commercieel vastgoed is een logische en veelgevraagde aanvulling op de corporate/M&A praktijk.

Jeroen Veenhof, partner bij VBC en praktijkleider van de vastgoedsectie: “Sinds de start van ons kantoor in Amsterdam, laat de snelle groei zien dat er behoefte is aan een kantoor met het profiel van VBC. Een verdere versteviging en uitbreiding van de commerciële vastgoedpraktijk in Amsterdam als belangrijk zakencentrum is zowel nodig als gewenst. Wij zijn dan ook zeer verheugd met de komst van Erwin, waarmee  VBC gezien de achtergrond van Erwin- perfect invulling weet te geven aan de groeiambities.”

Erwin van Elst heeft als zeer ervaren kandidaat-notaris zowel brede praktische als theoretische ervaring. Na afronding van zijn studie notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2005 volgde hij onder andere een vervolgopleiding aan de Amsterdam School of Real Estate. Erwin startte in het ondernemingsrecht en heeft vervolgens ervaring in het vastgoed opgedaan in verschillende sectoren, zoals financial services, energy en hospitality & leisure.