Menu

4 juni 2020

VBC Notarissen breidt haar commerciële vastgoedpraktijk uit met de komst van kandidaat-notaris Hein Vente

Per 1 juni is kandidaat-notaris Hein Vente gestart bij VBC Notarissen. Met zijn komst breidt VBC haar commerciële vastgoedpraktijk uit met een specialist in vastgoed transacties. Vanuit het kantoor in Amersfoort zal Hein, dankzij zijn ervaring en achtergrond, waardevolle bijdragen leveren aan de advisering en begeleiding van cliënten in vastgoedprojecten.

VBC Notarissen speelt met deze nieuwe aanwinst in op de voortdurende groei van haar transactiepraktijk. Doordat Hein brede ervaring heeft in de transactiepraktijk, van de begeleiding van gestructureerde verkoopprocessen van vastgoedportfolio’s, tot de aankoop van nieuwbouw door middel van turn-key ontwikkelovereenkomsten, was hij de perfecte kandidaat.

Voor VBC, waar de bedrijfscultuur hoog in het vaandel staat, was Hein zijn ervaring niet de enige reden om hem aan te trekken. “Natuurlijk is Hein een aanwinst voor de verdere uitbouw van de adviespraktijk van VBC in het commerciële vastgoed. Maar het is ook een fijne vent die perfect in het team past en daarin een belangrijke, verbindende rol gaat spelen” geeft vastgoed notaris en partner Jeroen Veenhof aan.

Hein Vente was hiervoor werkzaam als kandidaat-notaris bij Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V. en werkte eerder bij Dentons Boekel.