Menu

9 oktober 2019

VBC Notarissen verhuist vestiging Amersfoort naar Stationsstraat 77 

Het Amersfoortse kantoor van VBC zal vanaf medio december gevestigd zijn aan de Stationsstraat 77, vlakbij het centraal station.

Na ruim 16 jaar aan de Arnhemseweg kiest VBC voor een nieuwe locatie die volledig voldoet aan de eisen van de moderne notariële adviespraktijk. Eén grote etage waar de lijnen tussen professionals en cliënten letterlijk kort zijn, duurzaam, met alle faciliteiten en vanzelfsprekend zowel met openbaar vervoer als auto uitstekend bereikbaar. VBC krijgt onder andere Nutreco, Synadia en NH hotels als nieuwe buren. VBC is al vele decennia, in wisselende panden, gehuisvest in het centrum van de stad.

Inmiddels zijn de werkzaamheden gestart die mediodecember zullen uitmonden in de verhuizing van de medewerkers. Het is een ambitieuze planning want traditioneel zijn de laatste weken van het jaar de drukste in het notariaat. “We hebben echter veel zin in onze nieuwe huisvesting”, aldus Casper Jones. “We behouden onze band met het centrum van Amersfoort maar in een geheel nieuwe en inspirerende omgeving. In Amsterdam zijn we vorig jaar verhuisd naar een groter pand en ook daar merken we dat een nieuwe locatie energie geeft en tot vernieuwing leidt.”

De komende weken houdt de VBC-website u in beeld en tekst op de hoogte van de voortgang en vanzelfsprekend ontvangen alle relaties tijdig de nieuwe contactgegevens. Overigens blijven zaken als postbusnummer en emailadressen dezelfde.