Menu

Over ons

Onze mensen en werkwijze
Van beginnend stagiaire tot door de wol geverfde notaris verschillen onze medewerkers in ervaring en expertise. Zij delen een passie voor het vak en oprechte betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en hun problematiek. Als u een beroep op hen doet, ervaart u korte communicatielijnen met een vast aanspreekpunt. Waar nodig worden teams samengesteld, zodat u altijd verzekerd bent van de noodzakelijke kennis, kunde en capaciteit.
Als kantoor zijn we zelfstandig vanuit overtuiging en vooraanstaand door bewezen expertise. Als dienstverlener geven we u het beste van ons vakgebied en onszelf. We willen graag dat uw keuze voor ons even vanzelfsprekend is als onze passie voor het notariaat in al zijn veelzijdigheid.
Klik hier voor een overzicht van onze mensen. Klik hier voor nieuws over ons kantoor

Bekijk ook onze Videopresentatie:

Dienstverlening op maat
Als all round praktijk kunt u bij ons terecht voor alle zakelijke en particuliere notariële vraagstukken. Daarbij geloven we in dienstverlening op maat en het delen van kennis. Voor complexe vraagstukken kunt u vertrouwen op ervaren professionals die tegen een eerlijk tarief werken.

Werken bij VBC
Bij VBC zijn we voor elkaar even veeleisend en kritisch als onze opdrachtgevers voor ons zijn. We houden van complexe klussen en zijn gewend aan een gezond-hoge werkdruk. We gáán voor kwaliteitsmarktleiderschap en willen de toon zetten in het Nederlandse notariaat. Kortom, een werkomgeving waar veel wordt gevraagd, maar waar ook veel wordt gegeven. Daadwerkelijke verantwoordelijkheid bijvoorbeeld en de ruimte om je loopbaan grotendeels zelf vorm te geven. Als grootste zelfstandige kantoor in Nederland zijn er immers altijd mogelijkheden voor groei en verandering.
Klik hier voor een vacature overzicht

Midden in de maatschappij
Een bij uitstek maatschappelijk relevant vak als het notariaat is alleen maar uit te oefenen met oprechte maatschappelijke betrokkenheid. Dat brengen we bij VBC dagelijks in praktijk. Door bovengemiddeld te investeren in duurzame praktijkvoering bijvoorbeeld. Of door onze vele bestuursfuncties en adviesrollen. Maar ook door lokale aanwezigheid waar ’t nodig is.

Partnerships
Hoe breed onze expertisegebieden ook zijn, we kennen de kracht van de beperking .Daarom heeft VBC een breed netwerk met specialisten en diverse partnerships. Van advocatuur naar fiscaliteit en van venture capital-vraagstukken tot de logistieke afhandeling van nalatenschappen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Capital Waters op het gebied van venture capital en Lexunion voor internationale expertise.
Bekijk hier al onze partnerships

Specialistenverenigingen

Notariaat is ondernemerschap en maatschappelijke dienstbaarheid in één. Daarom hechten wij veel waarde aan het delen van kennis met collega-kantoren en het gezamenlijk verbeteren van de kwaliteit van het vakgebied. Dat doen we onder andere door deelname aan de verschillende specialistenverenigingen.
Bekijk hier al de specialistenverenigingen