Menu

Partnerships

 

lexunion-horizontal BLANCO

 

Lexunion bundelt bijna honderd kantoren binnen en buiten Europa op het gebied van notariaat, advocatuur en fiscale dienstverlening. Alle aangesloten professionals werken volgens dezelfde, hoge, professionele en morele standaarden. Hun gebundelde expertise komt opdrachtgevers van alle aangesloten kantoren ten goede.

 

capital-waters-logo-landscape

 

Capitalwaters.nl biedt ‘open source’ documenten en standaardcontracten rond met name bedrijven in de opstartfase. Van aandeelhoudersovereenkomsten tot term sheets en voor zowel investeerders als ondernemers.

 

2013 nvtz

 

De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) is een onafhankelijke, kritische vereniging die staat voor verantwoordelijk toezicht in zorg- en welzijnsinstellingen. Er zijn ruim vierduizend instellingen en ondernemingen bij aangesloten.

 

utrecht-inc

 

UtrechtInc is een incubator die startups en ondernemers in Utrecht ondersteunt met een dynamisch netwerk, financiering, huisvesting, coaching en trainingen.

iMPACT%20Booster%202D%20Logo

iMPACT Booster accelerator programma gericht op ondernemers (start-ups en MKB) met een innovatief product of dienst, welke zij in een opkomende markt willen introduceren. Doel van de iMPACT Booster is om innovatie in de agri/food en water for food sector aan te jagen en daarmee een impact te hebben op de levens van duizenden mensen aan de base of the pyramide (BOP) in opkomende markten.